Ozonificare auto

Igienizare aer conditionat auto si ozonificare interior complet cu generator de ozon. Aparatul nostru cu ozon trateaza prin ozonificare: clima, interior auto si spatii pana la 200 m patrati.

igienizare aer conditionat auto cu ozon
Wave

Procesul de igienizare aer conditionat auto cu ozon este tratamentul potrivit pentru interiorul masinii tale.

Ozonul este cel mai puternic oxidant si dezinfectant disponibil pentru tratamentul solutiilor apoase si amestecurile gazoase. De altfel, elimina agentii patogeni in cateva secunde.

Este suficient de solubil si stabil astfel incat proprietatile sale de oxidare sau de dezinfectare pot fi utilizate in intregime.

Dupa ce stratul de ozon se oxideaza sau dezinfecteaza, se descompune in oxigen. In faza gazoasa este un dezinfectant dovedit pentru o varietate de materiale cu miros.

ozonificare

Serviciul de ozonificare auto are pret de 150 lei si elimina mirosul neplacut din aer, mirosul fum de tigara, mirosul de foc si ars, virusii si bacteriile.

De altfel, tratamentul prin ozonificare este recomandat pentru a distruge mucegaiul si sporii de mucegai, E-coli si Listeria.

Realizarea serviciului de igienizare aer conditionat auto cu ozon, imbunatateste calitatea mediului ambiant si oxideaza compusii organici. Oferim metode sigure si eficiente de igienizare clima auto cu ozon, la domiciliu in Bucuresti si Ilfov.

Igienizarea auto cu ozon are timp de executie de la 20 de minute pana la 60 de minute. In cazul suprafetelor casnice, se poate ajunge pana la cateva ore.

Etapa de igienizare clima auto pana la filtru de aer cu generatorul nostru de ozon, are efect rapid si garantat. La finalul etapei de igienizare auto, ozonul se descompune in aer in aproximativ treizeci de minute. In cazul suprafetelor casnice, timpul este de la treizeci de minute pana la o ora. Serviciul de ozonizare auto reprezinta solutia potrivita pentru sanatatea si confortul tau.

Igienizare spatii casnice: de la 150 lei.

ozonificare auto

Adresa

Bucuresti, sector 3, str Gura Putnei Nr 87
(Sediu social)

Program

Luni – Sambata: 09:00 – 21:00
Duminică: solicitări urgente

Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați