Curatare canapele la domiciliu in Bucuresti - Ilfov

Curatare canapele la domiciliu in Bucuresti sector 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Ilfov. Curatare canapele piele si textil, curatare canapea fixa sau extensibila, coltar, fotoliu. Servicii profesionale de curatat canapele cu abur, injectie-extractie si solutii cu uscare rapida.

Curatare canapele Bucuresti

Acarienii, praful, bacteriile, celulele moarte ale pielii, scamele, resturile alimentare, miros neplacut sau petele pot fi eliminate printr-o curatare atenta a canapelei. Cu o curatare adecvata, mobilierul isi pastreaza integritatea si este esentiala pentru a nu capata in timp un miros neplacut si a inlatura parul de animale de companie. De asemenea, procesul de curatat canapele este o sarcina importanta pentru a pastra investitia pe o perioada indelungata de timp. Ingrijita corect, o canapea isi poate pastra aspectul zece sau chiar douazeci de ani. Cu siguranta asta iti doresti, stiind ca de obicei, canapeaua reprezinta o investitie considerabila. 

curatare canapele
Curatare canapele: pret de la 150 lei
Curatare canapea fixa 2 locuri: 150 lei
Curatare canapea fixa 3 locuri: 200 lei
Curatare canapea extensibila: 250 lei
Curatare coltar 4 locuri: 300 lei
Curatare coltar 5 locuri: 350 lei
Curatare coltar 6 locuri: 400 lei
Curatare coltar piele: de la 400 lei
Curatare fotoliu textil: 100 lei
Curatare fotoliu piele: 150 lei

Ofertele noastre de curatare a canapelelor acopera o gama larga de materiale, inclusiv piele, stofa, microfibra si altele. Indiferent de materialul canapelei, suntem aici pentru a va ajuta sa o revitalizati. Procesul implica etape precum aspirarea, indepartarea petelor, curatarea profunda a tesaturii cu abur sau injectie-extractie. Folosim solutii profesionale si tehnici specializate pentru rezultate exceptionale. Utilizam metode eficiente de curatare, adaptate in functie de material. Metode sigure pentru canapeaua textila cat si pentru canapelele din piele. Curatatorie canapele Bucuresti vine in sprijinul tau cu detergenti ce asigura uscarea rapida si rezultate eficiente. Durata procesului poate varia in functie de marimea si starea acesteia.

Adresa

Bucuresti, sector 3, str Gura Putnei Nr 87
(Sediu social)

Program

Luni – Sambata: 09:00 – 21:00
Duminică: solicitări urgente

Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați