Curatare canapele si saltele Bucuresti

Curatare canapele Bucuresti | Ilfov. Curatare canapele piele si textil la domiciliu. Curatare canapea fixa - extensibila | coltar | fotoliu | curatare saltele si topper saltea | la tine acasa. Curatare profesionala cu abur | injectie-extractie si solutii cu uscare rapida.

Curatare canapele

Acarienii, praful, bacteriile, celulele moarte ale pielii, scamele, resturile alimentare, miros neplacut sau petele pot fi eliminate printr-o curatare atenta a canapelei. Cu o curatare adecvata, mobilierul isi pastreaza integritatea si este esentiala pentru a nu capata in timp un miros neplacut si a inlatura parul de animale de companie. De asemenea, serviciile de curatat canapele sunt o sarcina importanta pentru a pastra investitia pe o perioada indelungata de timp. Ingrijita corect, o canapea isi poate pastra aspectul zece sau chiar douazeci de ani. Cu siguranta asta iti doresti, stiind ca de obicei, canapeaua reprezinta o investitie considerabila. 

Ofertele noastre de curatare a canapelelor acopera o gama larga de materiale, inclusiv piele, stofa, microfibra si altele. Indiferent de materialul canapelei, suntem aici pentru a va ajuta sa o revitalizati. Procesul implica etape precum aspirarea, indepartarea petelor, curatarea profunda a tesaturii cu abur sau injectie-extractie. Folosim solutii profesionale si tehnici specializate pentru rezultate exceptionale. Utilizam metode eficiente de curatare, adaptate in functie de material. Metode sigure pentru canapeaua textila cat si pentru canapelele din piele. Firma curatare canapele Bucuresti, vine in sprijinul tau cu detergenti ce asigura uscarea rapida si rezultate eficiente. Durata procesului poate varia in functie de marimea si starea acesteia.

curatare canapele

Curatare saltele

Atunci cand vine vorba de curatarea saltelelor, este important sa stii ca acestea necesita o atentie importanta. Procesul trebuie facut regulat si semnifica curatarea si igienizarea materialelor. Vorbim despre crearea unui mediu aerisit, curat, placut dar si eliminarea bacteriilor ce se pot acumula in saltea. Folosim solutii de spalare saltele cu uscare rapida si metode de curatat cu aparatura de ultima generatie. Se executa cu produse specifice, in caz contrar, se ajunge in timp la o degradare mult mai profunda.

Curatarea saltelei poate fi realizata intr-o diversitate de moduri. Periaj si aspirare uscata pentru indepartarea prafului si alte resturi. Periaj si aspirare cu abur sau aspirare injectie extractie, pentru a indeparta murdaria si petele de pe saltea. Etapa de spalat prin samponare si procesul de curatare a saltelelor si a topperelor cu abur sau cu metoda injectie-extractie, garanteaza curatarea si igienizarea in profunzime. Pe de alta parte, procesul include timp de executie rapid.

curatare saltele Bucuresti

Curatare canapele si saltele la domiciliu

Curatare canapea fixa 2 locuri: 200 lei
Curatare canapea fixa 3 locuri: 250 lei
Curatare canapea extensibila: 300 lei
Curatare coltar 4 locuri: 350 lei
Curatare coltar 5 locuri: 400 lei
Curatare coltar 6 locuri: 450 lei
Curatare coltar piele: de la 400 lei
Curatare fotoliu: de la 100 lei
Curatare saltea 1 fata: 140 lei
Curatare topper 1 fata: 120 lei
Curatare topper si saltea 1 fata: 220 lei
Curatare saltea 2 fete: 200 lei
Curatare topper 2 fete: 180 lei
Curatare topper si saltea 2 fete: 330 lei

Adresa

Bucuresti, sector 3, str Gura Putnei Nr 87
(Sediu social)

Program

Luni – Sambata: 09:00 – 21:00
Duminică: solicitări urgente

Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați